HAWAII, O'AHU valóban olyan csodás mint képzeltük?Ausztrália után életünk leghosszabb repülőútjára vállalkozván megérkeztünk Hawaii-ra, azon belül is Oahu szigetre.
Kailua városkában szálltunk meg, amit azoknak ajánlunk akik szeretik elkerülni a turista tömegeket. Kailua és Lanikai partjai a legszebbek Hawaii-on, nekünk mégis egy elhagyatottabb partszakasz a Waimanalo tengerpart tetszett a legjobban, ahova véletlenül keveredtünk.
Oahu a “mászások” szigete is, felmentünk a Pillbox és Koko hegyekre, utóbbi rendesen megizzasztott minket, de a lenyűgöző panoráma persze kárpótolt. Ho’omaluhia botanikus kert kihagyhatatlan látnivaló a szigeten, a brutális zöld színű hegyek láttán egyből a Jurassic Park filmek ugrottak be mindkettőnknek.
Hawaii összességében nagyon tetszett mindkettőnknek, viszont hozzá kell tennünk, hogy az eddig tíz hónapos utazásunk alatt ennyire drága helyen még nem jártunk. Hong Kong-ot és Szingapúrt taszította le a dobogó első fokáról.

Világkörüli Vlog 44. rész
A többi epizódot ezen a listán találod:

► Bankkártya utazáshoz:
Ezt a bankkártyát használtuk mind a 19 országban, ahol jártunk. 200 EUR-ig ingyenes ATM pénzlevétel (ezen túl is minden banknál kedvezőbb), nincs havi díj (standard csomag esetén), nincsenek rejtett költségek.
5 Euro ajándék neked is, és nekünk is, ha ezen a linken regisztrálsz:

► Szállás:
AirBnb: 10000 Ft kedvezmény, ha ezen a linken regisztrálsz:
booking.com: 10% visszajár foglalásodból, ha ezen a linken regisztrász:

► Felszerelés:
Kamera, amit használunk:
Kamera objektív:
Mikrofon:
A táska amivel bejárjuk a világot:
360 fokos kamera:

► A csatornánk:
Elindultunk hátizsákos világ körüli útunkra, és úgy döntöttünk, hogy elindítjuk utazó vlog csatornánkat. Azt szeretnénk megmutatni, hogy milyen egy hátizsákos backpacker élete: milyen megálmodni, felkészülni, tervezni, megérkezni, meglepõdni, félni, örülni, csalódni, és újra meglepõdni. Ezen kivül praktikus információkkal is szeretnénk szolgálni.

► Egyéb oldalaink:
Facebook
Instagram

► hashtagek
#hawaii #oahu #honolulu #waikiki #utazás #utazas

25 comments

 1. Megvédjük a természetet, autóból tüntetünk elégetünk egy csomó üzemanyagot feleslegesen. Tényleg sok a bolond!

 2. LE A KALAPPAL ELŐTTETEK.
  CSODÁLATOS-AK VAGYTOK..
  KÖSZI.
  VÁGYAITOK SZERINTI MINDEN JÓT..👍💥💚💥👍

 3. Örülök hogy ilyen helyekre eljuttok és beszámoltok ezekről , de a videó nagy részében csak panaszkodtok hogy milyen fáradtak vagytok és negatív kommentekkel bombáztok egy csomó mindent , például a fura nénit a mc donalds ban szidjátok. Nem csak amerikában vannak fura emberek. Köszönöm a videóitokat mellesleg nagyon szeretem őket nézni … Igy tovább

 4. Csodaszép helyeken jártatok. Egy életre szóló élmény számotokra. Gratulálok és hajrá fiatalok!!

 5. Nem igazán értem, elmentek mezítlábas turistáskodni aztán sírtok hogy gyalogolni kell. Kétszemélyes kismoci bérlése azért nem egy nagy összeg bármilyen országban a világon.

 6. Erről szól az Aloha 2015-ös film is – Bradley Cooper, Emma Stone.
  Csak abban egy gazdag vállalkozó valami fegyverrel akarta fel lőni a műholdat és katonai témájú.

 7. Feltörekvő csatorna igen minőségi tartalommal. Nagyon jó a vágás és az aláfestő zenék váltakozása is meg a kicsi humor is sokat hozzáad.

 8. Basszus most valahogy veletlenul akadtam ra a videotokra. Mi itt lakunk Honoluluban., Na ha tudtuk volna 2019 ben, hogy ide jottok vihettunk volna par jo helyre !!!

 9. Nagyon jok voltatok .
  Sajnos kicsit késön kapcsoltam ràtok
  LÉNYEG làthatom a Videoitokat !
  Tovàbbi Jo utat nektek.👍🇭🇺

 10. Gratulálok nektek ehhez a csodás utazás sorozathoz, tudom,hogy már itthon vagytok, de élvezetes megnézni, amit még nem láttam, köszi az élményt

 11. Részemről köszönöm Nektek,hogy megtettétek azt a meredek utat fel a hegyre, mert a panoráma nagyon szép látvány volt! Átérzem az utazás kimerítő fáradalmait, (inkább többet pihenjetek!) mint bennünket örvendeztettek a sok szép látnivalóval! Nehogy betegek legyetek!! Hálás köszönet,további sikereket!

 12. Hát…csak mosolygok. A piszok hosszú repülőutak abszolut ismerősek, és hamarosan mi is újra ebben a cipőben járunk. Iszonyúan megterhelő, és ezt tényleg csak az tudja, aki megéli. 2 napig csak szédelgünk. A másik..nem mindig éri meg a mászás, a meleg, párás klimában, mert mire felérsz, kinyúlsz, és nem is annyira okes a végeredmény. Nekem Hawai annyira nem tetszik. Persze lehet, ha ott lennék nem ezt mondanám. Azért most jól érzem magam, mert ha ti is így kifáradtok, akkor lehet mégse mi vagyunk nyomvadtak..annyira😜…a fiatalok se bírják ezt a részét minden baj nélkül. 😂😂

 13. Sziasztok! Ismét egy csodaszép hely! 👌 A leszállás jelző kreatív volt a buszon😁 További szép élményeket és jó utat! ✌😉

Leave a comment

Your email address will not be published.