HAWAII, O'AHU valóban olyan csodás mint képzeltük?Ausztrália után életünk leghosszabb repülőútjára vállalkozván megérkeztünk Hawaii-ra, azon belül is Oahu szigetre.
Kailua városkában szálltunk meg, amit azoknak ajánlunk akik szeretik elkerülni a turista tömegeket. Kailua és Lanikai partjai a legszebbek Hawaii-on, nekünk mégis egy elhagyatottabb partszakasz a Waimanalo tengerpart tetszett a legjobban, ahova véletlenül keveredtünk.
Oahu a “mászások” szigete is, felmentünk a Pillbox és Koko hegyekre, utóbbi rendesen megizzasztott minket, de a lenyűgöző panoráma persze kárpótolt. Ho’omaluhia botanikus kert kihagyhatatlan látnivaló a szigeten, a brutális zöld színű hegyek láttán egyből a Jurassic Park filmek ugrottak be mindkettőnknek.
Hawaii összességében nagyon tetszett mindkettőnknek, viszont hozzá kell tennünk, hogy az eddig tíz hónapos utazásunk alatt ennyire drága helyen még nem jártunk. Hong Kong-ot és Szingapúrt taszította le a dobogó első fokáról.

Világkörüli Vlog 44. rész
A többi epizódot ezen a listán találod:

► Bankkártya utazáshoz:
Ezt a bankkártyát használtuk mind a 19 országban, ahol jártunk. 200 EUR-ig ingyenes ATM pénzlevétel (ezen túl is minden banknál kedvezőbb), nincs havi díj (standard csomag esetén), nincsenek rejtett költségek.
5 Euro ajándék neked is, és nekünk is, ha ezen a linken regisztrálsz:

► Szállás:
AirBnb: 10000 Ft kedvezmény, ha ezen a linken regisztrálsz:
booking.com: 10% visszajár foglalásodból, ha ezen a linken regisztrász:

► Felszerelés:
Kamera, amit használunk:
Kamera objektív:
Mikrofon:
A táska amivel bejárjuk a világot:
360 fokos kamera:

► A csatornánk:
Elindultunk hátizsákos világ körüli útunkra, és úgy döntöttünk, hogy elindítjuk utazó vlog csatornánkat. Azt szeretnénk megmutatni, hogy milyen egy hátizsákos backpacker élete: milyen megálmodni, felkészülni, tervezni, megérkezni, meglepõdni, félni, örülni, csalódni, és újra meglepõdni. Ezen kivül praktikus információkkal is szeretnénk szolgálni.

► Egyéb oldalaink:
Facebook
Instagram

► hashtagek
#hawaii #oahu #honolulu #waikiki #utazás #utazas